Jump to content


Mod not installing


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 -Michael-

-Michael-
  • Guest

Posted 07 April 2015 - 03:44 AM

Hello everyone, I hope you had a great easter!

 

I have disabled avg and run the setup file as admin. it comes up for 3 seconds then closes itself and the .exe file gets deleted.

 

here is the contents of the debug file

 

WeiDU v 23100 Log

 C:\GOG Games\Planescape Torment\Setup-GhostDog's-PST-UI.exe
 version = 23700
Newest WeiDU is version 23700, updating!
WeiDU files in version order:
  [setup-widescreen.exe] version 23700
  [Setup-GhostDog's-PST-UI.exe] version 23100
[setup-widescreen.exe] loaded, 972288 bytes
    Copying [setup-widescreen.exe] -> [Setup-GhostDog's-PST-UI.exe]: false
 

 

Please help



#2 The Imp

The Imp

    Not good, see EVIL is better. You'll LIVE.

  • Member
  • 4792 posts

Posted 07 April 2015 - 04:06 AM

Just manually update the weidu.exe (aka Setup-GhostDog's-PST-UI.exe) with another weidu.exe (aka delete the original, copy and rename the copy of the setup-widescreen.exe as Setup-GhostDog's-PST-UI.exe), and then rerun it, eesy.

Edited by The Imp, 07 April 2015 - 04:09 AM.

Yep, Jarno Mikkola. my Mega Mod FAQ. Use of the BWS, and how to use it(scroll down that post a bit). 
OK, desert dweller, welcome to the sanity, you are free to search for the limit, it's out there, we drew it in the sand. Ouh, actually it was still snow then.. but anyways.


#3 -guest-

-guest-
  • Guest

Posted 02 November 2015 - 07:36 AM

Excellent, thank you!



#4 -Brad-

-Brad-
  • Guest

Posted 27 December 2015 - 10:08 PM

Thank you, Clever Imp!